ABOUT/Despre Blog si despre Adm.Blogului

DESPRE POSTARILE DE PE BLOGUL “SACRAMENTO EVANGHELIC”

Postarile  din acest blog,  imi apartin , sunt o colectie de postari adunate de pe blogurile mele,  iar unele sunt postari noi.
NOTE:Postarile sunt proprietatea blogului lui “DUTU” (COMPOZITIE PROPRIE) , asa dar trateaza-le catare:
1.Nu copia.
2.Nu modifica titlul ori continutul ca sa folosesti ca o postare ce iti apartine.
3.Nu fura de pe blog- nu iti apartin.
***Poti sa re-blog, fi sigur ca indici précis sursa de unde le-ai luat, = blogurile lui “DUTU”
Am imbatranit adunandu-le, si cheltuiesc noptii intregi sa le postez…
Respecta-mi munca …

Fi binecuvantat!  pastor David(dutu)Miclea.

***Atentie daca postarea are link ori un alt nume acceia nu imi apartine, cu toate acestea nu poti sa o iei de pe blog fara acordul meu , ori un link care sa specific précis ca ai luat-o de pe unul din blogurile  lui “DUTU”

DESPRE BLOGUL  “SACRAMENTO EVANGHELIC”

*Un blog pentru informarea romănilor din area Sacramento si împrejurimi ori Nordul Californiei.

*Poţi sa gaseşti Bisericii Baptiste, Penticostale, Organizaţii romȃne, programe din cadrul bisericilor, Ştirii locale ,si multe alte lucruri.

*Locuieşti in Sacramento ori în jurul  oraşului Sacramento, vrei sa participi cu un articol,ştire, meditaţii, lasă-mă sa stiu, si e posibil sa le afisez …

*Daca vrei sa ajuţi  pentru îmbunătăţirea postărilor de pe blog ,  eşti bine venit.  Pana acuma sunt două persoane  care mă ajuta.

CE TREBUIE SA STII DESPRE ARTICOLE SI POSTARI DACA VREI SA AJUTI.

1.Nu se posteaza fara acordul meu (adm).

2.Orice postare va fi verificată să îndeplinească următoarele condiţi:

(a) Să nu fie contra Scripturilor ,  postarea trebuie  sa promoveze drept Cuvîntul Adevărului.

(b)Să nu depăşească condiţile de postare a blogului.

(c)Orice postare privind Comunitatea Romȃna va fi verificată înainte de postare …

(d) Evenimentele împortante din cadrul Comunitaţii de Romȃni vor fi postate dupa ce vor fi verificate…

(e) Ştiriile vor fi si acestea verificate înainte de postare (note:nu se admite ştirii prin care se defaimeaza o biserică,organizaţie grup ori persoane).

(f) Şi alte condiţi pentru postare pot fi impuse depinde de Adm.blogului.

***Blogul e pentru informare si chemarea sa trăim în părtaşie,dacă nu se poate în aceiasi credinţă,clădire,cel puţin sa dăm dovadă că suntem cu toţi romȃni şi ne caracterizează o educaţie deosebita şi bunul simţ.***

 ~Fiţi binecuvîntaţi de Domnul (adm.)~

DESPRE ADMINISTRATORUL  BLOGULUI:

ABOUT / DESPRE MINE      Inainte de a citi postarile informeaza-te,trebuie sa stii aceasta…

Un muritor trecind prin lume inspre destinatia finala “CERUL” De aceea ma silesc sa am totdeauna un cuget curat inaintea lui Dumnezeu si inaintea oamenilor(Fapte.24:16)

Tot ce gasesti pe ”Sacramento Evanghelic”, e pentru tine, si imbogatirea cunostintelor tale. Majoritatea (schite , predici) e munca de o viata poti sa le folosesti, iti plac iti potrivesc in stilul tau de predica e bine folosestete de ele, vrei pe anumite teme subiecte , scriem prin e-mail , o sa incerc sa postez,  as vrea sa nu  se piarda orice postare luata de pe blog trebuie specificat sursa de unde le ai cu indicare precisa catre blogul ” Sacramento Evanghelic” .  Alte postari luate de pe blogurile mele fi bun(a) si specifica doar atata, luate de pe unul din blogurile mele:

1.”strainisicalatori ” – Spre destinatia fericita”CERUL”,

2.  “sprelumina” – Mai Multa Lumina,

3. ”Sacramento Evanghelic”

4. “Mai Aproape de Cer”

5. “Mai e Putin”

6. “Slujitorul”

gandurile scrise pe bloguri ne duce in aceiasi directie;   spredestinatia finala Cerul.

Multumesc mult GBU.

NOTE:*Deci sa fiu inteles precis de toti :Tot ce gasesti pe“BLOGURILE MELE”,  e munca mea=caci le-am adunat (in timp de o viata). Majoritatea posturilor 99% sunt ale mele (gandite prin intelepciunea data de Dumnezeu mie)

*Toate ideile sunt in felul in care eu consider ca trebuie sa fie un credincios dupa cele ce inteleg din Sfanta Scriptura,  daca vrei sa citesti cu toata dragostea…  Puteti daca vreti sa lasa-ti un cuvant de incurajare (va apreciez mult de tot) ,  incolo daca ceva nu e cum credeti ca ar trebui sa fie ,  scrieti-va parerea bazat pe Scripturi si incerc dupa cunostinta ce mi-a dat Dumnezeu sa discutam,..

Nu uitati ideile sunt indreptate in felul in care e credinta mea penticostala,  va apreciez si va respect credinta fiecaruia fiti buni si respectati si voi credinta mea.

Domnul sa va binecuvinteze.

~Un proverb spune:  ”Apa trece pietrele raman”  .   Am invatat caci asa cum apa se scurge la vale,  intr-o zi voi trece si eu ..  Apa se duce pietrele raman, eu ma voi duce dar vreau sa las ceva in urma , (si daca technica ne ajuta ,de ce sa nu ne folosim de ea) Dumnezeu sa ma ajute.Amin.

*cititi postarile mele pe unul din blogurii :

1.  www.strainisicalatori.wordpress.com  ,

2. www.sprelumina.wordpress.com ,

3.  www.sacramentoevanghelic.wordpress.com ,

4. http://maiaproapedecer.wordpress.com/

5.   http://incaputin.wordpress.com/

6. http://slujitorul.wordpress.com/

*urmariti programul biserici Duminica ,dimineata :9-12 ;seara:6-8 pacific time(live)

at:  http://www.emanuel-church.com

NOTE:

In ziua de azi cand sub un motiv sau altul foarte multi sunt acuzati de plagiat, (cei mai multi pe baza de invidie)as vrea sa fiu foarte clar ,  chiar daca ma repet din nou : Tot ce gasesti pe”BLOGURILE MELE”,  e munca mea=caci le-am adunat (in timp de o viata).

Majoritatea posturilor 99% sunt ale mele (gandite prin intelepciunea data de Dumnezeu mie) celelalte de 1% sunt munca altora nu vei intalni numele sub posturile care nu sunt ale mele(nu le stiu numele,  multe din postari le-am aflat in caietul meu cu notite si unele le-am primit prin e-mail,  iar altele de pe F-book ) ,  da nu le stiu numele,  am scris sursa la cele care le-am copiat/paste .

Personal incerc sa nu copiez de la nimeni predici,idei, ganduri , desi cand vorbim de Evanghelie, toti predicatori se folosesc din cateva surse: prima ar trebui sa fie Dumnezeu, Biblia, Duhul Sfant, iar a doua fara sa ne dam seama ne folosim si de ideile altora (multa citire aduna ganduri multe)…

Cele mai  multe imagini sunt luate de pe internet, F-book and google.

Inca ceva , blogurile sunt ale mele , nu reprezint nicio biserica prin ele, dar in acelasi timp sunt membru intr-o biserica penticostala, si incerc sa nu aduc rusine prin postarile mele Cuvantului lui Dumnezeu si Bisericii lui Dumnezeu din care fac parte.

Vei gasi sub fiecare postare numele meu,aceasta nu ma face direct autor al postului , ci mai degraba unul care transmit un mesaj care mai inainte a fost facut public..

Nici un ban/peni/$$$ nu castig de pe urma postarilor, ci singura satisfactie pe care o am sunt multumit ca pot sa fac ceva pentru Domnul meu Isus.

Prin blogurile mele nu incerc sa ajung “#1″ nu sunt bloguri de sandal si nici de a da din coate  ca sa ajung in “top” ,  daca cumva din gresala ai gandul contrazicerilor fara rost si ai chef de scandal , ti-ai gresit adresa,nu ai ajuns la destinatia la care doreai,  comentarile care promoveaza asemenea stari de lucru vor fi “ARUNCATE DIRECT IN GUNOI” nici sa nu incerci,nu se admite.

Domnul sa te binecuvinteze pe tine drag suflete care esti dornic sa afli cateva lucruri despre mine, vrei sa stii mai multe , fi liber si scrie-mi la : strainisicalatori@aol.com   voi incerca sa iti raspund … GBU.

*Cu respect pentru lucrare, ; un calator spre destinatia finala “CERUL” (slujitorul lui Dumnezeu pentru Biserica Sa,  pastor penticostal  David dutu Miclea).

Advertisements

3 thoughts on “ABOUT/Despre Blog si despre Adm.Blogului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s