O CETATENIE NOUA

O CETATENIE NOUA  By Andreelutza Suiugan

30 noiembrie 2014

Meditatia Zilei:   Probleme sunt parte a vieţii. Ele sunt inevitabil: ţesute în tesatura foarte de această lume căzută. Ai tendinta de a intra în rezolvarea modul toate prea uşor, acţionează ca în cazul în care aveţi capacitatea de a rezolva totul. Acesta este un răspuns obişnuită, deci automat că se ignoră gândirea conştientă. Nu numai face acest obicei frustra tu, acesta, de asemenea, distanţe de tine la mine.

Nu lăsa lucrurile fixare fi dumneavoastră prioritate de top. Ai vreodată atât sunt limitate în capacitatea ta de a corecta tot ceea ce este greşit în lumea din jurul tău. Nu cântăreşte-te cu responsabilităţi care nu sunt proprii. În schimb, face relatia ta cu mine ta preocupare principală. Vorbi cu mine despre tot ce este mintea ta, căutând perspectiva mea asupra situaţiei. Mai degrabă decât încercarea de a repara tot ceea ce vine în atenţia dumneavoastră, îmi cere să mă arăt ceea ce este cu adevărat important. Amintiţi-vă că vă sunt în drum spre cer, şi lăsaţi problemele tale se estompeze în lumina veşniciei.

El tinde sa turma ca un păstor: el adună miei în braţele lui şi poartă-le aproape de inima lui; El conduce uşor pe cei care au tineri.
— Psalmul 32:8

“Martha, Martha,” Domnul a răspuns, “sunteţi îngrijorat şi supărat despre multe lucruri, dar un singur lucru este necesar. Maria a ales ce este mai bine, şi nu vor fi luate departe de ea.”
— Luca 10:41-42

Dar noastre cetăţenie este în ceruri. Şi ne aşteaptă cu nerăbdare un salvator de acolo, Domnul Isus Hristos, care, prin puterea care îi permite să aducă tot sub controlul său, va transforma corpurile noastre umil astfel încât ei vor fi ca trupului slavei sale.
— Filipeni 3:20-21
~DUMNEZEU ESTE IUBIRE ~

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s