CREŞTINUL ŞI DUHUL

CREŞTINUL ŞI DUHUL    By David (duţu) Miclea

1. CREŞTINUL ÎNCEPE PRIN DUHUL: Sunteti asa de nechibzuiti? Dupa ce ati inceput prin Duhul, vreti acum sa sfarsiti prin firea pamanteasca? (Gal.3:3).

2. CREŞTINUL UMBLĂ PRIN DUHUL: Daca traim prin Duhul, sa si umblam prin Duhul. (Gal.5:25).
3. CREŞTINUL FACE RUGĂCIUNI PRIN DUHUL: Faceti in toata vremea, prin Duhul, tot felul de rugaciuni si cereri. Vegheati la aceasta, cu toata staruinta, si rugaciune pentru toti sfintii (Efes.6:18).
4. CREŞTINUL FACE SLUJIREA PRIN DUHUL: Caci cei taiati imprejur suntem noi care slujim lui Dumnezeu prin Duhul lui Dumnezeu, care ne laudam in Hristos Isus si care nu ne punem increderea in lucrurile pamantesti. (Filip.3:3).
5. CREŞTINUL ARE DRAGOSTEA ÎN DUHUL: si ne-a vorbit despre dragostea voastra in Duhul. (Col.1:8).
6. CREŞTINUL ARE PROPOVĂDUIREA CU DUHUL SFÎNT: In adevar, Evanghelia noastra v-a fost propovaduita nu numai cu vorbe, ci cu putere, cu Duhul Sfant si cu o mare indrazneala. Caci stiti ca, din dragoste pentru voi, am fost asa printre voi. (1Tes.1:5).
7. CREŞTINUL TRĂIEŞTE PRIN DUHUL: Daca traim prin Duhul, sa si umblam prin Duhul. (Gal.5:25).
8. CREŞTINUL POATE FI RĂPIT DE DUHUL: Atunci, Duhul m-a rapit si m-a dus in curtea dinauntru. Si Casa era plina de slava Domnului! (Ezec.43:5). Cand au iesit afara din apa, Duhul Domnului a rapit pe Filip, si famenul nu l-a mai vazut. In timp ce famenul isi vedea de drum, plin de bucurie, (Fapt.8:39).Numaidecat am fost rapit in Duhul. Si iata ca in cer era pus un scaun de domnie, si pe scaunul acesta de domnie sedea Cineva. (Apoc.4:2).
~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s