~O PROMISIUNE MINUNATĂ ~ OCTOMBRIE 2014 (1) ~ VERSETUL DE AUR PENTRU UNIUNEA BISERICILOR PENTICOSTALE ROMÂNE DIN SUA & CANADA~

~O PROMISIUNE MINUNATĂ ~ OCTOMBRIE 2014 (1) ~ VERSETUL DE AUR PENTRU UNIUNEA BISERICILOR PENTICOSTALE ROMÂNE DIN SUA & CANADA~      By David(duţu) Miclea


*Cuvîntul de aur: Veniti la Mine, toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna. (Mat.11:28).

O VESTE BUNĂ CU UN MESAJ SPECIAL
-veniţi la Mine pentru odihnă.
*Isus nu a spus, veniţi la biserică (clădire), la templu (sinagogă), grupuri de părtăşie, (să nu fiu înţeles greşit, toate acestea şi multe de felul acesta sunt bune, chiar trebuie să participăm împreună cu Biserica Domnului), Isus cheamă oameni direct la El, “Veniti la Mine”.
*Ca să fii sigur că te-ai dus la El şi nu la alţi (că în vremea din urmă se vor scula mulţi hristoşi mincinoşi) fii sigur că Isus la care ai ajuns este Acesta:
-El nu te conduce în şapte puncte spre răspuns, ci chiar El (Isus) este răspunsul problemelor cu care te confrunţi. E gata să îţi spună :”eşti vindecat, eşti mîntuit, eşti eliberat”…
-Venind la El ai venit la Dumnezeu, căci El este Dumnezeu Adevărat din Dumnezeu Adevărat.
-Venind la El sufletul îţi va fi eliberat de povoara păcatelor care te apasă greu.
-Ca să fii sigur, cere să îti arate semnul cuielor din palmele lui, întocmai cum a cerut şi Toma.

CALIFICARE PENTRU CHEMARE
-să fii trudit,
-să fii împovorat
*Adică, “Trudit şi împovorat” Hm….eşti sătul de reguli bisericeşti fără rost, de dogme, de porunci şi legi care n-au a face cu sfinţenia. Iţi este grea povoara păcatului ce te apasă? Uni spun ca sunt sătui să mai dea bani în colectă, le este greu să facă cu dragoste cu dăruire, dar tot aceşia nu realizează ori se simţesc confortabili în aerul condiţionat plătit de alţi pentru ei, le este greu să poarte povoara aceasta pe umăr, vino la Isus şi El te va învăţa dragoste faţă de Casa Domnului, faţă de aproapele tău, respect faţă de lucrurile care le foloseşti în societate şi care crezi că îţi aparţin tocmai că clădirea se numeşte biserică.
-poate eşti încărcat cu faţa aceia de religios înaintea oamenilor, dar inima transmite altceva din ea.
*Note: dacă ai asemena stări nu vei fi respins, chiar după oameni trudiţi şi împovoraţi a venit Isus, pe aceştia îi cheamă să treacă pe la crucea Lui, să vadă cît Acesta a suferit, pentru fiecare păcătos, fără să spună un “vai ce greu îmi este” , vino să înveţi iubirea Sa Jertfitoare şi să o practicăm împreună.

PROMISIUNEA CHEMĂRII
-odihnă.
*Adevărata odihnă nu e o zi de odină, nu contează care zi ar fi dintr-o săptămînă, ci adevărata odihnă e în El., atunci cînd poţi să stai cum spune psalmistul ca un copil înţercat la pieptul mamei lui.
-O, cîtă odihnă, pace şi siguranţă au toaţi aceia care accepta chemarea , care se califică pentru chemare, şi care ajung să intre în odihna Sa.
Fiţi binecuvîntaţi de Domnul!

VA URMA…
~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s