“MISIUNEA TREBUIE ÎMPLINITĂ”

“MISIUNEA TREBUIE ÎMPLINITĂ”(Iulie 4.) By David(duţu) Miclea

*Cuvîntul de aur: In noaptea urmatoare, Domnul S-a aratat lui Pavel si i-a zis: “Indrazneste, Pavele; caci, dupa cum ai marturisit despre Mine in Ierusalim, tot asa trebuie sa marturisesti si in Roma.” (Fapt.23:11).

Nu e uşor să fii un purtător al Evangheliei într-o lume care respinge Evanghelia, cu toate acestea slujbaşi chemaţi în lucrare nu vor depune slujirea ci o vor duce pînă la capăt.

Pavel ajunge în descurajare, şi ca el sunt mulţi şi astăzi, dar Dumnezeu în noaptea păcatului ce ne înconoară, e gata să ne trezească, să ne trimită noi înştinţări, să ne încurajeze.

Pentru Pavel avea să îi spună nu Ierusalimul e ultima staţe unde trebuie să mă mărturiseşti, ci Roma e locul unde va trebui să pui mărturia despre Mine.

Fiecare dintre noi avem un cîmp sortit de Dumnezeu misiuni, cîmp care de cele mai multe ori începe cu fiecare din noi, apoi se resfrînge asupra caselor noastre, şi pentru unii pînă la marginile pămîntului.

Nu ştiu cît e de mare locul unde te-a chemat Isus să îi vesteşti a Lui Evanghelie, dar ştiu un lucru, El nu te va părăsi, din cînd în cînd te mai trezeşte ca pe Ilie, din cînd în cînd pune la dispoziţia ta lucruri la care nu te aşteptai, din cînd în cînd te trezeşte spunînduţi, mai fa un pas, cununa e la capăt de drum.

Doamne ajuta să ne îndeplinim cu drag chemarea şi trimiterea noastră în lume, chiar dacă uneori ajungem descurajaţi, fii Tu sprijinul şi tăria noastră ca să duci la sfîrşit ce ai început cu noi.

Fiţi binecuvîntaţi de Domnul!

~Sacramento Evanghelic~

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s