“TOTUL PRIN HAR ”~IULIE 2014 (3) ~ VERSETUL DE AUR PENTRU UNIUNEA BISERICILOR PENTICOSTALE ROMÂNE DIN SUA & CANADA~

“TOTUL PRIN HAR ”~IULIE 2014 (3) ~ VERSETUL DE AUR PENTRU UNIUNEA BISERICILOR PENTICOSTALE ROMÂNE DIN SUA & CANADA~  By David(duţu) Miclea


*Cuvîntul de aur: Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. (Efes.2:8).

TOTUL PRIN HAR

1.SLUJIND ALTORA PRIN HAR: Ca niste buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi sa slujeasca altora dupa darul pe care l-a primit. (1Pet.4:10).

2.MÎNTUIŢI PRIN HAR: Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni. (Efeseni.2:8-9).

3.CRESCÎND PRIN HAR: ci cresteti in harul si in cunostinta Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos. A Lui sa fie slava, acum si in ziua vesniciei. Amin. (2Pet.3:18).

4.ÎNVĂŢAŢI CU HAR: Caci harul lui Dumnezeu, care aduce mantuire pentru toti oamenii, a fost aratat si ne invata s-o rupem cu paganatatea si cu poftele lumesti si sa traim in veacul de acum cu cumpatare, dreptate si evlavie, asteptand fericita noastra nadejde si aratarea slavei marelui nostru Dumnezeu si Mantuitor Isus Hristos (Tit.2:11-13).

5.VORBIND CU HAR: Vorbirea voastra sa fie totdeauna cu har, dreasa cu sare, ca sa stiti cum trebuie sa raspundeti fiecaruia. (Col.4:6).

6.RĂMÎNEM, NE BUCURĂM, TRĂIM ŞI NĂDĂJDUIM PRIN HAR: Lui Ii datoram faptul ca, prin credinta, am intrat in aceasta stare de har in care suntem; si ne bucuram in nadejdea slavei lui Dumnezeu. (Rom.5:2).

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s