“ POCAINŢA”

“ POCAINŢA”(Iulie2.)  By David(duţu) Miclea

*Cuvîntul de aur: Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca; (Fapt.17:30).

POCĂINŢA, PRIMUL PAS SPRE HRISTOS: Ma voi scula, ma voi duce la tatal meu si-i voi zice: “Tata, am pacatuit impotriva cerului si impotriva ta (Luc.15:18).

POCĂINŢA ESTE O PORUNCĂ DIVINĂ: Eu va spun: nu; ci, daca nu va pocaiti, toti veti pieri la fel. (Luc.13:3). Eu va spun: nu; ci, daca nu va pocaiti, toti veti pieri la fel.” (Luc.13:5).

POCĂINŢA ESTE OFERTA DRAGOSTEI LUI DUMNEZEU DESCOPERITĂ PRIN BUNĂTATEA SA: Sau dispretuiesti tu bogatiile bunatatii, ingaduintei si indelungii Lui rabdari? Nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta? (Rom.2:4).

POCĂINŢA ESTE ANUNŢUL VENIRII ÎMPĂRĂŢIEI: El zicea: “Pocaiti-va, caci Imparatia cerurilor este aproape.” (Mat.3:2).

POCĂINŢA CALEA SIGURĂ SPRE CASA CEREASCĂ: Tot asa, va spun ca va fi mai multa bucurie in cer pentru un singur pacatos care se pocaieste, decat pentru nouazeci si noua de oameni neprihaniti care n-au nevoie de pocainta. (Luc.15:7).

*****Faţă de cuvîntul acesta”POCĂINŢĂ” va trebui să iei o atitudine; de primire, respingere ori ignoranţă. Ştii ceva numai prima atitudine, aceia de primire te va ajuta, ca să îţi cîştigi viaţa, celelalte îţi oferă free pass spre iad. Fii înţelept şi fă o alegere bună.

Domnul să te binecuvinteze!
~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s