“LUMINÎND ÎN JUR PENTRU HRISTOS”

“LUMINÎND ÎN JUR PENTRU HRISTOS”(Mai 3) By David(duţu) Miclea


*Cuvîntul de aur: Isus le-a vorbit din nou si a zis: “Eu sunt Lumina lumii; cine Ma urmeaza pe Mine nu va umbla in intuneric, ci va avea lumina vietii.” (Ioan.8:12).

Spiritual vorbind trăim întro lume plină de întunecime, cu o sumedenie de religii, o sumedenie de drumuri care pretind că ar fi drumuri bune, drumuri care merg în cer, creştinul este chemat să fie Lumină, un Far care întocmai ca farul de pe malul mări, după care se ghidează vapoarele, aşa ar trebui să fie un ghid pentru o lume pierdută, întunecată, un far spre Hristos.

E greu sa trăieşti în întunerec, să faci decizi în întunecime, să lucrezi în întunerec, de aceia oameni au inventat lumina, care le este de mare ajutor.
Intr-o lume plină de întunecime Isus a venit să facă lumină, declarînd următoarele cuvinte despre El: “Eu sunt Lumina lumii; cine Ma urmeaza pe Mine nu va umbla in intuneric, ci va avea lumina vietii.” (Ioan.8:12)

Urmîndul pe Isus, avem garanţia că nu vom mai umbla prin întunerec, ci avînd lumina în noi, întunerecul din jur va dispare, pentru ca nu poate să locuiească lumina cu întunerecul.

Fiind alimentaţi din El din adevărata sursă de lumină (Hristos trăind în noi) devenim sursă de lumină pentru cei din jur, adevărate Faruri care să îndreptăm oameni la Hristos.

Creştinul este chemat:
-să lumineze în jur,
-să nu ascundă lumina din el,
-să facă ca lumina din el să strălucească în întreaga lume.
-să luminăm pe toţi oameni pentru Hristos.

***Astăzi cînd lumea asteaptă o lumină în toate sferele de activitate, astăzi cînd lumea e dezamăgită în cele spirituale, n-ai vrea tu să fi o scînteie, care să aprinzi o lume întreagă pentru Hristos.

*Fiţi binecuvîntaţi de Domnul!

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s