“O ASIGURARE DEPLINĂ”~MAI 2014 (2) ~ VERSETUL DE AUR PENTRU UNIUNEA BISERICILOR PENTICOSTALE ROMÂNE DIN SUA & CANADA

“O ASIGURARE DEPLINĂ”~MAI 2014 (2) ~ VERSETUL DE AUR PENTRU UNIUNEA BISERICILOR PENTICOSTALE ROMÂNE DIN SUA & CANADA~ By David(duţu) Miclea

*Cuvîntul de aur: Dumnezeu este adapostul si sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseste niciodata in nevoi. De aceea nu ne temem, chiar daca s-ar zgudui pamantul si s-ar clatina muntii in inima marilor. (Ps.46:1b-2)

Într-o lume fără de siguranţă, cu războie, veşti de războie, cu lipsuri, boale şi suferinţă la orice pas, psalmistul ne îndreaptă privire înspre Acela care în situaţii asemănătoare, I-a fost siguranţă, apărătorul şi adăpostul lui.

1.ASIGURAREA CREŞTINULUI TREBUIE SĂ FIE ÎN DUMNEZEU.
-Pămîntul cu tot ce e pe el va trece, tot ce e materie aici pe planeta aceasta e de scurtă durată, temporară, privirea noastră trebuie îndreptă, şi asigurarea noastră trebuie făcută în ceva care nu trece, în Dumnezeu care e veşnic.
-Scaunul Tau de domnie, Dumnezeule, este vesnic. (Ps.45:6)
-Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si pamantul, cu tot ce este pe el, va arde. (2Pet.3:10)
-Caci nicio bogatie nu tine vesnic si nici cununa nu ramane pe vecie. – (Prov.27:24)

2.CREŞTINUL SE ASIGURĂ BAZAT PE CREDINŢĂ
-În timp ce oameni fac asigurări pe bază de contracte semnate cu martori, cu sigile, si asigurările de fiecare dată devin neputincioase în faţa circumstanţelor vieţii (tot deauna chiar pentru calmitate de care eşti lovit, îţi spune că nu te-ai asigurat) asigurare fă cută prin credinţă se mărşte de fiecare dată acoperind orice calamitate a vieţii, bazat pe credinţa tare nezguduită în El.

3. ASIGURAREA CREŞTINULUI E BAZATĂ PE ÎNCREDERE.
-Am necurmat pe Domnul inaintea ochilor mei: cand este El la dreapta mea, nu ma clatin. (Ps.16:8)
– Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, increde-te in El, si El va lucra, (Ps.37:5)

4.ASIGURAREA CREŞTINULUI E PE TIMP NELIMITAT, E VEŞNICĂ
-Dumnezeul Cel Veşnic îşi ţine cuvîntul dat, El nu poate să mintă, tot ce a promis va şi împlini.

***În urma unei poliţe de asigurare aşa de bune ce aş mai putea să spun, decît să rostesc cuvintele psalmistului:”nu mă clatin, El e la dreapta mea” şi în altă parte: Eu ma culc si adorm in pace, caci numai Tu, Doamne, imi dai liniste deplina in locuinta mea. (Ps.4:8). Da El imi dă linişte deplină, că am o asigurare puternică în El.

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

One thought on ““O ASIGURARE DEPLINĂ”~MAI 2014 (2) ~ VERSETUL DE AUR PENTRU UNIUNEA BISERICILOR PENTICOSTALE ROMÂNE DIN SUA & CANADA

 1. Intradevar , ziua aceea vine ca un hot noaptea . Dar pentru cine vine acea zi ca un hot noaptea ?
  Voi ( crestini ), nu sinteti fii ai intunerecului , ca aceea zi sa va prinda ca un hot noaptea . Deci crestinul adevarat , cunoaste acea zi . Dar cit despre ceasul si vremea aceea ( din acea zi care vine ), nu stie nimeni , numai Tatal ( Dumnezeu ) .
  Deci ca crestin , eu trebuie sa cunosc ziua aceea !
  Avind in vedere ca ziua din Genesa , era formata dintr-o seara si o dimineata , mia dat de gindit , unde pe fata pamintului , ziua este formata dintr-o seara si o dimineata !
  Intradevar in zona polului nord si sud , este acest fenomen , asa ca ziua despre care vorbea Domnul Isus Hristos , este formata di 365 X rotatii .
  Aceasta zi , are 4 vremurii . Deci acel ceas ( din cele 365 X rotatii , poate fi intro anumita vreme ( anotimp ) .
  Ziua Pamintului , nu este egala cu ziua omului . O rotatie a pamintului in jurul soarelui , este o zi a pamintului , care , aceasta zi a pamintului are 365 X rotatii in jurul axei sale .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s