BOTEZ NOU TESTAMENTAL ~ROMANIAN BAPTIST CHURCH SACRAMENTO – 18 MAI 2014~

BOTEZ NOU TESTAMENTAL ~ROMANIAN BAPTIST CHURCH SACRAMENTO – 18 MAI 2014~

 Sunteţi invitaţi să participaţi în Biserica Baptista “HARUL” ori Romanian Baptist Church of Sacramento,  Duminică 18 Mai 2014 unde in timpul serviciului de inchinare va avea loc un Botez Nou Testamental.

Fr. pastor Mihai Sarbu va predica Evanghelia cu privire la botez. Este o placere si o mare bucurie a fratilor din Biserica Harul sa fiti si d-voastra cu ei la inchinare. Poate e ziua ta cand Evanghelia auzita sa lucreze prin Duhul Sfant la mantuirea sufletului tau, aducand o bucurie nu numai fratilor ci si ingerilor din ceruri: Tot asa, va spun ca este bucurie inaintea ingerilor lui Dumnezeu pentru un singur pacatos care se pocaieste.” (Luc.15:10).

Adresa bisericii:

3832 Whitney Ave.
Sacramento                                                                                                                                                                                                                          Ca.95821

 

 

 

******Pentru cei care nu pot sa participe la program ori pentru aceia care distanta le este un obstacol pot urmari seviciul de inchinare aici: http://www.graceromanianbaptistchurch.org/

 

 

 

BOTEZUL NOU TESTEMENTAL (Marc.16:16) By David (duţu) Miclea

*Cuvîntul de aur: Cine va crede si se va boteza va fi mantuit; dar cine nu va crede va fi osandit. (Marc.16:16)

CE ESTE BOTEZUL IN APA?

(1) UN SIMBOL : Nu stiti ca toti cati am fost botezati in Isus Hristos, am fost botezati in moartea Lui? (Rom.6:3)  Noi deci prin botezul in moartea Lui am fost ingropati impreuna cu El ,  pentru ca dupa cum Hristos a inviat din mortii prin slava Tatalui ,  tot asa si noi sa traim o viata noua.

(2) MARTURIA UNUI CUGET CURAT: Icoana aceasta inchipuitoare va mantuieste acum pe voi,  si anume botezul,  care nu este o curatare de intinaciunile trupesti,  ci marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu,  prin invierea lui Isus Hristos, (1Pet.3:21)  Botezul are a face cu cugetul nostru care trebuie sa fie curat inaintea lui Dumnezeu.

(3) INDENTIFICAREA CREDINCIOSULUI CU HRISTOS: (Rom.6:2-4;1Petru.2:21) : fiind ingropati impreuna cu El,  prin botez,  si inviati in El si impreuna cu El,   prin credinta in puterea lui Dumnezeu care L-a inviat din morti.(Col.2:12)  Prin botez ne indentificam cu El.

(4) O MARURIE PUBLICA; Cel ce intra in apa botezului declara in mod public, credinta lui, marturia lui prin care declara Dumnezeul pe care il alege sa il urmeze toate zilele vieti, este marturia care demonstraza ca in viata credinciosului a aparut nasterea din nou .

(5) ESTE UN LEGAMANT: Un contract cu Domnul in baza caruia se angajeaza sa Il slujeasca pe Domnul Isus toata viata.

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

One thought on “BOTEZ NOU TESTAMENTAL ~ROMANIAN BAPTIST CHURCH SACRAMENTO – 18 MAI 2014~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s