O DESPĂRŢIRE PREA MARE, O PLECARE PREA DEVREME…

O DESPĂRŢIRE PREA MARE, O PLECARE PREA DEVREME…

 

 

~DARIUS SUIUGAN 20 DE ANI~

“Heaven is my home, just passing through this place called earth” –  (Darius Suiugan) 

Cu adînca durere anunţăm plecarea “ACASĂ” a celui care a fost fratele nostru DARIUS SUIUGAN la 20 de ani.

Plecarea lui a fost un soc pentru comunitatea de romani din oraşul nostru, producînd o despărţire prea mare, la o plecare aşa de devreme(20 de ani). Sunt întrebări la care nu tot deauna avem răspuns, dar într-o zi stînd în faţă cu Acela care are răspunsul la multele noastre întrebări il vom primi şi noi.
Pînă atunci transmitem “SINCERE CONDOLENŢE” familiei Suiugan care este greu încercată ,ne rugăm ca Dumnezeu care controlează totul, să aducă mîngăiere în inimile lor zdrobite de durerea despărţiri.

Dragă familie Suiugan va iubim şi va purtăm în a noastre rugăciuni.

Pentru comunitatea de romȃni , suntem chemaţi cu toţi să arătăm iubirea şi respectul faţă de fam. Suiugan fiind alături de ei prin rugăciune, o încurajare, o strîngere de mînă plină de respect şi dăruire.

Note:
Toate serviciile funerale vor avea loc saptamana viitoare, la biserica Emanuel.
Priveghi – joi si vineri 7:00 pm – 8/9 Mai 2014
Inmormantarea – sambata, 10 am – 10 Mai 2014  

Corpul acelui care a fost DARIUS SUIUGAN  va fi asezat in cimitirul :Calvary Cemetery, 7101 Verner Ave, Sacramento, Ca, 95841

Dumnezeu să mîngaie fam. Suiugan.

Puteti lasa un comentariu pentru mangaiera familiei…
~Sacramento Evanghelic~

Pentru toti care aveti intrebari putem sa aflam din spusele celor care au cercetat cazul, dar de ce, o vom sti numai de la Acela care are in control toate lucrurile.

Sursa: http://www.news10.net/story/news/crime/2014/05/02/motorcyclist-killed-in-citrus-heights-hit-and-run-crash/8596823/

A motorcyclist who died in a hit-and-run crash in Citrus Heights Thursday night was identified by California Highway Patrol Officer Lizz Dutton as Gavril Suiugan of Fair Oaks.

The 20-year-old was going northbound on Roseville Road when a blue vehicle made a left turn onto Outlook Drive and hit the motorcyclist around 8:50 p.m., Dutton said.

Gavril Suiugan

Suiugan died at the scene.

The suspect vehicle drove away from the scene. Dutton said the vehicle was described as a blue, late 1990s or early 2000 model GMC truck with a camper shell or a SUV.

Anyone with information about the crash was urged to call the CHP at (916) 861-1300.

 

Advertisements

6 thoughts on “O DESPĂRŢIRE PREA MARE, O PLECARE PREA DEVREME…

 1. Ce am vrut sa zic fratilor , este traim vremea sfirsitului , si conform Matei 24. v. 27. , venirea Fiului omului , tot atunci inviaza si cei rai . Conform pilda neginei , uni vor fi pusi in hambar , alti in foc .
  Deci lumea azi circula cu tot felul de invataturi mincinoasa , dela anvoane nu se arata adevarul , deaceea multi sint azi in cer linga Hristos , minciuni gogonate .
  La ce mai este o inviere a mortilorv ? Daca in urma urmei sint deja a colo ?
  Basmele si banalismul , a orbit lumea prin minciuna .
  La adevar si Legea lui Hristos .

 2. Inaintea Celui vesnic , nu se are in vedere fata omului , El cheama tarina in tarina , si sufletul omului se coboara cu trupul lui in tarina . Suflet = singe . In singe este viata , Deci conform 1 Corinteni 15 v. 51,52 . 1 Corinteni 15 v. 50. a se citi cu atentie !
  Deci inca o data ; ,, nu carnea* si single ” , deci daca se citeste fara punctuatie , iasa in talmosbalmos , dar daca se ia in considerare steluta si se face o pauza cit ai rosti steluta , vei intelege ca single mosteneste viata vesnica .
  Dumnezeu zice ; ,, nu bea single dobitocului , ca este sufletu lui ” , in alt loc , Dumnezeu zice ; ,, iata voi chema la judecata orice fiara salbatica si voi cere din gura ei inapoi single ori carui om si a oricarui dobitoc ” Sau mai zice Dumnezeu si lucrul acesta ; ,, iata am facut pe orice om ca pe orice dobitoc , din tarina pamintului iam facut , si leam suflat suflare de viata in nari ” Daca un dobitoc varsa singe de om , sa fie scos afara din cetate , sa fie omorit cu pietre si sa moara ca blestemat ” . Care este diferenta dintre blestemat si binecuvintat ?
  Ci priveste trupul , ne doare , fiind ca este rupt din trup , cit priveste sufletul , este un necunoscut . Dumnezeu a pecetruit si a ascuns trecutul , aducindune in trup de carne , tot asa si viitorul este ascuns de noi , aceasta este cinstea lui Dumnezeu . Amin .

 3. Conform Daniel 12 v. 11. , nelegiuirea sa asezat in anul 691 , atunci a incetat jertfa necurmata , deci 691+1290=anul 1981 , interest , vremea sfirsitului . Dar foarte interesant , Daniel 8 v. 11. , se inplineste in anul 319 I,e.n. , in anul 322 i.e.n.( B.H. ) , Faraon bate pe Alexandru Cel Mare , si dupa citava vreme , adica 3 ani , pedepseste ostirea sfinta ( armata lui Israel .
  Deci din (-319+2300=anul 1981 ) interesant , acelas an .
  Cesaintimplat in anul 1981 ? Necazurile , suferinta , si martirajul a inceput sa creasca pe fata pamintului .
  Deci fericiti si sfinti sint cei ce vor rezista pin la o mie trei sute treizeci , atunci va fi sfirsitul , deci cam in anul 2026. Dar cit despre ceasul si vremea aceea , nu stie nimeni , nici ingeri , nici Fiul ( cind era in trup ) . Dar voi nu sinteti fiii ai intunerecului , ca ziua aceea sa va prinda ca un hot noaptea !.

 4. Distanta , dintre apele de jos si cele de sus , Dumnezeu a numito CER .
  Cei ce mor , nu o iau inaintea celor ce-s vii , si la cea din urma trimbita , trimbita va suna . Conform Daniel 12 ; ,, multi vor invia , uni pt. viata vesnica , alti pt. ocara vesnica , conform Apocalipsa 20 , la a 7-a trimbita se va face judecata fiarei , proorocului mincinos si slujitorii fiarei vor fi aruncati in foc , citeste Apocalipsa 19 v. 20.
  Deci la prima inviere , inviaza Biserica=numtasi , si fiara , proorocul mincinos ( Mahomed ) , si toti slijitori fiarei care au primit semnul fiarei dea lungul veacurilor .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s