“HRISTOS A ÎNVIAT!”…

“HRISTOS A ÎNVIAT!”… (Aprilie 3) By David(duţu) Miclea


*Cuvîntul de aur: Si le-a zis: “Asa este scris si asa trebuia sa patimeasca Hristos si sa invie a treia zi dintre cei morti. (Luc.24:46).

Învierea lui Isus Hristos e unul dintre cele mai importante acte petrecute în istoria omenirii, poate să fie pus alături de venirea Sa în Betleem pentru mîntuirea tuturor cellor care vor crede în El şi vor accepta Jertfa Sa ca singura Jertfă de izbăvire de sub păcat.
Înviera Sa, a fost întocmai cum a fost profeţită în Scripturi, apostolul Pavel referinduse la aceasta spune: V-am invatat inainte de toate, asa cum am primit si eu: ca Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; (1Cor.15:3) apoi el Pavel continuă: ca a fost ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi; (1Cor.15:4).
Prin veretul de aur, e numai o amintirea a lucrurilor care s-au întîmplat, lucruri care au fost scrise despre Isus.
În Săptămîna Mare să ne aducem aminte de ce a pătimit Isus în locul nostru, în acelaşi timp să ne întărim speranţa care a aşezat-o odată cu învierea Sa dintre morţii, că într-o zi dacă vom fi în glia pămîntului, de acolo la clipeala ochiului, vom fi transformaţi ca să îl întîlnim pe Domnul. (Ioan.5:28) (1Tes.4:15) fericita nădejde a fiecărui creştin adevărat.
HRISTOS A ÎNVIAT!
~Sacramneto Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s