“ÎMBRĂCAŢI DE EL”

“ÎMBRĂCAŢI DE EL” (Mat.6:30)  By David (duţu) Miclea

*Promisiunea zilei:  Asa ca, daca astfel imbraca Dumnezeu iarba de pe camp, care astazi este, dar maine va fi aruncata in cuptor, nu va va imbraca El cu mult mai mult pe voi, putin credinciosilor? (Mat.6:30).

Situţile vieţii, ne duce in situaţia să fim săraci. Pierderea locului de muncă, probleme venite dintrodată ca o avalanşe peste familile noastre, boalele , sunt numai căteva din cauzele care ne duc la sărăcie. Vreau să amintesc că sărăcia trupească, fară haine, fără, încălţăminte, fără bani e foarte grea , si poate să îi ducă pe oameni care ajung în asemena situţie să se îmbolnăvească, să fie depresionaţi. Ce am aflat însă, că sărăcia sufletească e şi mai rea, ea te va duce la moarte, dacă nu vei reuşi să te îmbogăţeşti.

Inteleptul ne dă un sfat: Nu te chinui ca sa te imbogatesti, nu-ti pune priceperea in aceasta. (Prov.23:4), apostolul Pavel îl ajuta: Daca avem, dar, cu ce sa ne hranim si cu ce sa ne imbracam, ne va fi de ajuns. (1Tim.6:8)

Daca se întîmplă să ajungem săraci să nu le avem, atăta vreme cît îl avem pe Dumnezeu ca Tată, El se va îngriji de fiecare dintre noi.

Dumnezeu ne spune astăzi,  chiar ne face o promisiune acelora care sunt puţini credincioşi că El,  care are grijă de păsările cerului, de crini de pe cîmp să nu ducă lipsă de îmbrăcăminte şi hrană,   cu atît  mai mult  se va îngriji şi de noi.

Pentru cei săraci spirituali Isus poate să aducă îmbocăţire şi pentru aceştia. (Apoc.3:18).

***Rugămintea mea pentru toţi aceştia este: Si Dumnezeul meu sa ingrijeasca de toate trebuintele voastre, dupa bogatia Sa, in slava, in Isus Hristos. (Filip.4:19).

Amin.

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s