“EŞI GATA? ISUS VINE ÎNCURÎND…”

“EŞI GATA? ISUS VINE ÎNCURÎND…” (Februarie 5)   By David(duţu) Miclea

*Cuvîntul de aur:  Vegheati, dar, pentru ca nu stiti in ce zi va veni Domnul vostru. (Mat.24:42)

Revenirea Domnului pe nori de slava este evenimentul pe care l-a anunţat Isus, atunci cînd umbla împreună cu ucenicii Lui. Eveniment pentru care Biserica Lui se pregăteşte, e în aşteptare, ca să audă sunetul trîmbiţei şi să Îi iasă în întîmpinare.

*Venirea lui va face ca să fie un timp al transformării, un timp în care morţii care au adormit în Domnul, vor învia din morminte nesupuşi putrezirii, iar cei în viaţă vor fi schimbaţi ca să-L întîlnească pe Domnul şi astfel vor fi pururea cu El.(1.Cor.50-57).

 *Va fi un timp cînd va trebui să ne înfăţişăm în faţa Lui, pentru a primi răsplata după binele sau răul pe care l-am făcut cînd trăiam în trup, atunci vom da faţă cu El, chiar Şi tu care îl neglijezi astazi vei sta în faţa Lui…(1Cor.5:10).

 *Va fi un timp al bucurie, cînd îndepărtatul va ajunge acasă, cînd Biserica se va întîlni cu adevăratul Pastor, cînd mireasa îşi va întîlni Mirele, va fi un timp al bucuriei, al sărbători, al întîlnirii cu aceia care au plecat înaintea noastră (Apoc.21) , vei fi şi tu la aceia mare bucurie? ***Ca uni care Îl aşteptăm , să fim gata, ca ziua venirii Luis ă ne fie cu folos.

***Fiţi binecuvîntaţi de Domnul!

 ~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s