CADOUL CERULUI

CADOUL CERULUI  (Isaia.7:14)  By David (duţu) Miclea


*Cuvîntul de aur: De aceea, Domnul insusi va va da un semn: “Iata, fecioara va ramane insarcinata, va naste un Fiu si-I va pune numele Emanuel. (Isa.7:14)

1.UN CADOU PROMIS
-Cata bucurie se afla pe fetele copiilor cand au promisiunea unui cadou;cu cat mai mult ar trebui sa fie omenira cand are promisiunea unui Salvator din partea Tatalui ceresc.
-Inca din Eden Dumnezeu a promis omeniri un Salvator (Genesa.3:15), promisiune care o intareste din nou prin profetul Isaia amintind numele Salvatorului promis de multa vreme “Emanuel”.
-”Emanuel”Cadoul ceresc =”Dumnezeu este cu noi” siguranta in orice circumstante din viata ,El e, cu noi si nu ne va parasi.

2.CADOUL PERFECT(nici un cusur)
-Isus a fost perfectul /desavarsitul Cadou care a devenit urzitorul unei mantuiri vesnice pentru tot cei ce-L asculta (Evrei.5:9)
-El este Cadoul perfect/desavarsit pentru vesnicie (Evrei.7:28)
-Tu esti cel mai frumos dintre oameni, harul este turnat pe buzele tale: de aceea te-a binecuvantat Dumnezeu pe vecie. (Ps.45:2)

3.UN CADOU DE NEEGALAT PENTRU INTREAGA OMENIRE (toata lumea)
-Sunt cadouri cu o valore imensa dar nici unul nu se poate sa se compare cu darul cerului pentru noi.Priviti ce descriere frumoasa face profetul despre El: Caci un Copil ni S-a nascut, un Fiu ni S-a dat, si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: “Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.” (Isa.9:6)
-Cadourile din diamante stralucesc dar ;”CADOUL DE NEEGALAT :COPILUL CE NI S-A NASCUT ,FIUL CARE NI S-A DAT”straluceste din orice unghi L-ai privii,e: Minunat,Sfetnic,Dumnezeu tare,Parintele vesniciilor,Domnul al pacii.
-Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu …(Ioan.3:16)
-Cu cata placere trebuie sa primim un astfel de cadou…

4.UN CADOU PERSONAL (pentru mine)
-Evanghelistul Ioan imi face mie decunoscut ca Dumnezeu m-a iubit asa de mult incat mi-a dat un Mantuitor in persoana Fiului Sau: Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. (Ioan.3:16)
-Pentru fiecare dintre muritori Dumnezeu a pregati Marele Dar ceresc ,depinde de felul in care Il primim asa ne vom bucure de El si il vom si pretui.
Primind acest “Maret Dar “avem siguranta vietii vesnice.

5.UN CADOU PRETIOS(scump)
-Apostolul Pavel si apostolul Petru ne vorbesc despre acest Cadou : este ales , scump si cine se increde in El (cine va avea acest Cadou) nu va fi dat de rusine (1Petru.2:6;Rom.9:33)
*Dumnezeu a promis si tot El a si dat : astazi, in cetatea lui David, vi S-a nascut un Mantuitor, care este Hristos, Domnul. (Luc.2:11)
*O data ce am primit “Darul cerului pe Hristos Domnul sa-L pastram la valoarea Lui si sa nu uitam e un Dar personal,perfect,pretios,denegalat,si promis in mod special tie,.

*Sa ave-ti Sarbatori Binecuvantate alaturi de cei dragi

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s