“O VESTE BUNĂ”…

“O VESTE BUNĂ”…

6

 18 DECEMBRIE 2013 By David (duţu) Miclea

*Meditaţia zilei :Ca apa proaspata pentru un om obosit, asa este o veste buna venita dintr-o tara departata. – (Prov.25:25).

Omul este o fiinţă care e dornică să audă veşti noi,  şi face tot ce e posibil ca să primească informaţia ceea mai proaspătă ca apoi să fie primul care să o transmită. Astazi ţi se oferă o veste bună adusă chear de un înger: “Nu va temeti: caci va aduc veste buna, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: (Luc.2:10).

O veste care îţi poate aduce o mare bucurie, îţi va îndepărta frica  şi îţi va aduce linişte în sufletul tău dar cel mai important e că aceasta veste e pentru tine, în mod personal.

Iată, vestea adusă din cer pentru tine: “astazi, in cetatea lui David, vi S-a nascut un Mantuitor, care este Hristos, Domnul. “(Luc.2:11)

Ingerul e gata să te  ajute să Îl şi găseşti pe Mîntuitorul vestit: Iata semnuldupa care-L veti cunoasteveti gasi un Prunc infasat in scutece si culcat intr-o iesle.” (Luc.2:12)

Vreau să te ajut să Îl găseşti mai repede, nu mai e în ieslea din Betleem, s-a dus la slava lui Dumnezeu, căci El însuşi e Dumnezeu, dar îl poţi găsi într-o stare umilă şi smerită… El e gata să îţi iasă înainte numai să Îl cauţi.

Fie dar cu ocazia sfintelor sărbători, vestea aceasta să fie o veste bună pentru tine, şi să nu te laşi pînă nu Îl vei întîlni. Isus nascut în ieslea Betleemului să fie şi Mîntuitorul tău.

***Sărbători binecuvîntate***

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s