Rugaciunea care a emotionat o tara: Monica Pirlici la “Moldova are Talent”

Rugaciunea care a emotionat o tara: Monica Pirlici la “Moldova are Talent”

Daca se intampla ca biserica ta nu creste unul dintre motive il gasesti chiar aici, daca se intampla ca recitarea poeziei tale sa nu fie apreciata, motivul il afli aici; daca cantarea ta n-are rasunet motivul este chiar aici…… Priveste felul in care recita, poate ai terminat o scoala, o facultate ai devenit un lider spiritual, dar daca nu stii sa folosesti, virgula, punctul. exclamarea in felul de expunere al predici esti un adormit si vei adormi si poporul….daca… invata ceea ce nu stii..si ar trebui sa stii. predica, recita, canta din toata inima, cu tot suflul tau, cu toata daruirea, dar  foloseste si gramatica nu numai la scris…

Vrei sa spuna copilul poezi uite un model ….

 
 asculta aici:  

Go to YouTubePlay video

 “Curăță-ne Doamne casa și masa, și duhul, și trupul, de toate rătăcirile, de toate păcătuirile, de toate nelegiuirile, așa încât să nu ne rămână decât o singură grijă, un singur drum, o singură dragoste și o bucată de pâine pe masă.

Izbăvește-ne Doamne de străvechiul nostru blestem de a porni peste tot și a nu ajunge nicăieri, de a încărca mai mult decât putem duce, de a le începe pe toate și a nu duce nimic până la capăt.

Scoală-ne Doamne în zori și trimite-ne la muncă, la munca cea care nu atât pentru tine, cât pentru aproapele tău, nu atât pentru trup, cât pentru suflet. Dăruiește-ne o zi bună cu spor și hărnicie, așa încât spre seară întorși acasă, împăcați cu sine și cu lumea din jur să cinăm cu ceea ce ni s-a dat – pâine și apă. Atât.”

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s