GRUPUL SPERANŢA ÎN SACRAMENTO ~MARŢI 03 DECEMBRIE 2013

GRUPUL SPERANŢA ÎN SACRAMENTO ~MARŢI 03 DECEMBRIE 2013

EŞTI INVITAT ŞI TU…

E vremea ca din nou, împreună să Îl proslăvim pe Creatorul. Saptămîna care vine  Grupul “SPERANŢA” va fi cu noi romȃni aşezaţi în capitala Californei; Sacramento, ca să Îl proslăvim pe Cel care cîndva a venit în lumea noastră, să ne aducă Mîntuirea .

CÎTEVA GÎNDURI DESPRE GRUPUL SPERANŢA

Grupul Speranţa, este format din creştini simpli ,

care locuiesc  în ţări diferite chiar în continente diferite dar care au o inimă mare de-al sluji pe Domnul Isus care a devenit Mîntuitorul lor personal şi al nostru. Distanţa nu i-a putut opri să se întîlnească şi să formeze acest frumos grup prin care de ani de zile duc mesajul speranţei la o lume pierdută şi fără Dumnezeu.

SUA, Canada, Australia, Romȃnia, Europa, e locul de unde vin…Lumea întreagă, e cîmpul misiunii lor, dacă o caramida trebuie aşezată în baragan, ei sunt primi care înting moltarul, dacă un bordei din cel mai sărăcăcios sat al Romȃniei are nevoie de lumină, ei sunt acolo să ducă adevărata Lumină Hristos Lumina Lumii, dacă un bătrăn o bătrănă, nu are lemnul de foc, pentru iarnă, ei sunt aceia care le duce căldura necesară, dacă pămîntul secetos al Africi nu dă apă, ei sunt acolo să sape în pămîntul  crăpat pînă ce tîşneşte  Apa Vie pentru orice suflet însetat, mulţimi de stadioane şi localuri publice din Romȃnia adună suflete însetate după un mesaj prin Cuvînt şi cîntare.

An de an, îşi lasă familile, joburile pentru o vreme să ducă mesajul celor pierduti, au ajuns pînă la noi, ca respect pentru tot ce ei fac, pentru dedicarea lor, ca recunoştinţa faţă de Cel care ne-a dat Mîntuirea, nu cred că e prea greu să renunţăm cîteva ore, ca împreună să Îl slujim,  să îi cîntăm Osanale Celui care a venit la noi, din cerul indepartat pentru a aduce pe multi la Slava lui Dumnezeu Tatal..

 Note: fiecare  să aducem macar un vecin, o familie la acest măreţ eveniment, e nevoie de rugăciunea si daruirea noastră. Domnul să vă binecuvinteze.

 ~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s