“BINECUVÎNTAŢI DIN PLIN”

“BINECUVÎNTAŢI DIN PLIN”

 25 NOIEMBRIE 2013  By David (duţu) Miclea

*Promisiunea zilei:  Domnul iti va deschide comoara Lui cea buna, cerul, ca sa trimita tarii tale ploaie la vreme si ca sa binecuvanteze tot lucrul mainilor tale: vei da cu imprumut multor neamuri, dar tu nu vei lua cu imprumut. (Deut.28:12).

 

*Ţara lui Israel , fiind aşezata intr-un ţinut mai călduros are nevoie de ploaie, şi nu odata pe paginile Sfintelor Scripturi, găsim că Israel cerea de la Dumnezeu, ploaie. Ploaie insemnează binecuvîntări, belşug, rodire…

 

Dumnezeu este gata să toarne din belşug binecuvîntări, binecuvîntînd lucrul mîinilor noastre, vom avea din belşug, atît de mult încît vom da cu împrumutul, dar nu vom lua cu împrumutul.

Isus in timp ce te binecuvintează pe tine şi pe mine, ca să nu luăm cu împrumutul ci mai degrabă să dăm, vrea să ne amintească, că El a plătit atunci cînd a fost aşezat în mormănt, El a fost aşezat într-un mormînt împrumutat ca tu şi cu mine să avem putere să dăm cu împrumutul. El a imprumutat barca altuia sa o foloseasca ca loc de unde sa predice Evanghelia, nici darea pentru Templu n-a avut-o a trebuit sa ii spuna unui peste, ca trebuie sa  isi plateasca darea, a imprumutat o camera pentru o seara de petrecere, a imprumutat un magarus ca si mijloc de deplasare, o singura camasa avea, si pe aceia a dat-o fara nici-o retinere, cu toate acestea El este Bogatul bogatilor, si are puterea sa ne imbogateasca pe toti, facand sa ploaie din belsugul binecuvantarilor Lui, sa nu uitam, la El nu exista termenul de criza in departamentul “aprovizionare” hambarele sunt pline…gata sa fie deschise si pentru tine chiar acuma….

Eşti gata să vezi şi tu binecuvîntările Domnului, cum plouă faţă de tine, dacă ,da ferice de tine însemnează că eşti un binecuvîntat al Domnului.

*Fiţi binecuvîntaţi de Domnul!

~Sacramento Evanghelic~

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s