NOIEMBRIE – 2013 – CUVANTUL DE AUR AL BISERICII “EMANUEL” SACRAMENTO CA (4)

NOIEMBRIE – 2013 – CUVANTUL DE AUR AL BISERICII “EMANUEL” SACRAMENTO CA  (4)

 By David(duţu)Miclea

CONSIDERÎND CA ACEASTA E VOIA DOMNULUI CU PRIVIRE LA NOI.

*Cuvîntul de aur:   Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; caci aceasta este voia lui Dumnezeu, in Hristos Isus, cu privire la voi. (1Tes.5:18).

*MULTUMEŞTE DOMNULUI PENTRU VICTORIA ASUPRA PĂCATULUI.

-Omul descoperă unde se poate ajunge în urma păcătuiri: Fiindca plata pacatului este moartea, dar darul fara plata al lui Dumnezeu este viata vesnica in Isus Hristos, Domnul nostru. (Rom.6:23).

-Ieşirea de sub puterea păcatului, e foarte greu chiar imposibil să scapi de el, de aceea a fost nevoie de Domnul Isus să ne izbăvească de sub puterea păcatului.

*MULTUMITORI PENTRU BIRUINŢA OBŢINUTĂ ASUPRA MORŢII .

-Iubirea lui Dumnezeu a fost aşa de mare faţă de noi, încît l-a trimis pe Fiul Să, să moară în locul nostrum ca noi să avem viaţă să trăim prin şi datorită Lui.

-Unde iti este biruinta, moarte? Unde iti este boldul, moarte?”  Boldul mortii este pacatul; si puterea pacatului este Legea.  Dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne da biruinta prin Domnul nostru Isus Hristos! (1Cor.15:55-57)

*MULTUMITORI PENTRU DARUL VIEŢII

Am ajuns pe planeta aceasta numai datorita Lui, şi îngăduinţei Lui, acum dar să fim  mulţumitori faţă de darul vieţii prin care trăim.

-O mulţime de prunci au fost, şi sunt ucişi chiar înainte de naştere, alţi pe parcursul copilăriei lor, unii chiar oamenii mari fiind îşi trăiesc viaţa în plăceri, care mai devreme s-au mai tîrziu le pricinue moartea în chinuri, departe de Dumnezeu.

Noua însa, Dumnezeu ne-a urmarit viaţa , lăsînd ocrotirea Sa peste noi, să fim bucuroşi de viaţa daruită în dar, şi în aceasta viaţă ca răspuns al iubirii Sale, să trăim frumos pregătindu-ne pentru o nouă viaţă unde vom fi pururea cu El, fericita nădejde a fiecărui credincios.

***Dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne da biruinta prin Domnul nostru Isus Hristos! (1Cor.15:57)

Să considerăm “MULTUMIREA” o voie a lui Dumnezeu care trebuie văzută în viaţa noastră, pînă la urmă,”mulţumirea” este bine venită şi între oameni.

Lîngă omul mulţumit îţi este drag să stai, şi să-l asculţi, îţi este drag să îi vezi zîmbetul acela plin de mulţumire, un zîmbet molipsitor. Faca Domnul ca toţi să fim molepsiţi de mulţumire, şi vom trai voia Lui.

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s