OCTOMBRIE “ LUNA APRECIERII SLUJITORILOR BISERICII”(10

OCTOMBRIE “ LUNA APRECIERII SLUJITORILOR BISERICII”(10)

10 OCTOMBRIE 2013    By David(duţu) Miclea

DIN SERIA RUGACIUNI PENTRU SLUJITORI:

RUGĂCIUNE PENTRU  SLUJITORII DIN BISERICA” *GRACE ROMANIAN BAPTIST CHURCH ”SACRAMENTO

 

*Versetul de luat aminte pentru întreaga lună Octombrie:   Ascultati de mai marii vostri si fiti-le supusi, caci ei privegheaza asupra sufletelor voastre, ca unii care au sa dea socoteala de ele; pentru ca sa poata face lucrul acesta cu bucurie, nu suspinand, caci asa ceva nu v-ar fi de niciun folos. (Evr.13:17).

 

Prezentăm azi pentru rugăciune înaintea Domnului, una din bisericile baptiste din oraşul nostru: GRACE ROMANIAN BAPTIST CHURCH ”, o biserică cu fraţi scumpi care îl slujesc pe Domnul cu toată daruirea.

Fr.Pastor: Claudiu Valcu împreună cu toţi fraţi slujitori merită toata aprecierea pentru munca depusă în menţinerea unei spirit creştinesc printre fraţi din aceasta biserică, slujbele lor pot fi urmărite în direct, în fiecare duminică.

E o plăcere să urmăreşti programul în care se menţine o organizare deosebită, să asculţi Cuvîntul transmis prin fraţi slujitori, şi sa urmăreşti felul în care tineri îl laudă pe Domnul.

 

***Pray that your pastor will be a “Great Commission man”—committed to personal  evangelism and the equipping of the saints to seek the lost. Pray that he will have a heart to develop a thriving missions program in his church. (Rom. 10:15; Matt. 28:19-20; Luke 19:10).

 

Aprecierii pentru tot ce faceţi in comunitatea romȃnă din Sacramento.

Să purtăm în rugăciune pe slujitori din această biserica, mai ales că o parte dintre ei se află într-o lucrare misionară în Europa, mai precis Albania.

 

*Fiţi binecuvîntaţi de Domnul!

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s