OCTOMBRIE “ LUNA APRECIERII SLUJITORILOR BISERICII”(8)

OCTOMBRIE “ LUNA APRECIERII SLUJITORILOR BISERICII”(8)

08 OCTOMBRIE 2013    By David(duţu) Miclea

DIN SERIA RUGACIUNI PENTRU SLUJITORI:

RUGĂCIUNE PENTRU  SLUJITORII,  BISERICA PENTICOSTALA ROMANA “ ELIM “SACRAMENTO

  *Versetul de luat aminte pentru întreaga lună Octombrie:   Ascultati de mai marii vostri si fiti-le supusi, caci ei privegheaza asupra sufletelor voastre, ca unii care au sa dea socoteala de ele; pentru ca sa poata face lucrul acesta cu bucurie, nu suspinand, caci asa ceva nu v-ar fi de niciun folos. (Evr.13:17).

Biserica Penticostală “Elim”,  e ceea mai tînără biserică din Sacramento, formată din famili care sunt daruite pentru lucrarea Domnului. O biserică nu prea numeroasă dar cu un potenţial mare, posedînd  o fumoasă clădire proprietate a fraţilor, aşezată în centrul comunităţi de romȃni, cu tineri gata să se sacrifice în lucrare, un păstor tînăr , plin de rîvnă.

Fr. Pastor Mircea Berci împreună cu slujitori bisericii sunt de apreciat pentru lucrarea frumoasă care o fac pentru Domnul, le urăm mult progres în lucrul Domnului, şi birunţă deplină.

Comunitatea romȃnă din oraşul nostru aşa cum am purtat pe ceilalţi fraţi slujitori în rugăciune suntem gata sa purtam pe Pastorul Mircea Berci în rugăciune şi pe toţi slujitori din fiecare departament de slujire.

*** Faceti in toata vremea, prin Duhul, tot felul de rugaciuni si cereri. Vegheati la aceasta, cu toata staruinta, si rugaciune pentru toti sfintii (Efes.6:18

*Fiţi binecuvîntaţi de Domnul!

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s