OCTOMBRIE “ LUNA APRECIERII SLUJITORILOR BISERICII”(7)

OCTOMBRIE “ LUNA APRECIERII SLUJITORILOR BISERICII”(7)

07 OCTOMBRIE 2013    By David(duţu) Miclea

DIN SERIA RUGACIUNI PENTRU SLUJITORI:

RUGĂCIUNE PENTRU  SLUJITORII BISERICA PENTICOSTALA ROMANA “BETEL”SACRAMENTO

*Versetul de luat aminte pentru întreaga lună Octombrie:   Ascultati de mai marii vostri si fiti-le supusi, caci ei privegheaza asupra sufletelor voastre, ca unii care au sa dea socoteala de ele; pentru ca sa poata face lucrul acesta cu bucurie, nu suspinand, caci asa ceva nu v-ar fi de niciun folos. (Evr.13:17).

 

In partea de sud a orasului Sacramento, se afla o altă Biserică Penticostală, Biserica “BETEL” al carui slujitor spiritual este fr. Pastor Relu Lupșa, un om a lui Dumnezeu, deosebit, cu o vorbire plină de întelepciune, o vorbire calculată, un frate care slujeşte cu daruire unei biserici formata mai mult din famili tinere.

O Biserică unde de la intrare se vede căci este o Biserică Penticostală, se poate vedea foarte uşor în felul de expunere a predicilor, căntărilor şi a felului de a se ruga.

O Biserică în care Dumnezeu este proslăvit, pentru proslăvire prin căntare, tineri parcă se iau la întrecere, îţi este mai mare dragul să îi vezi cum mînuiesc instrumentele şi din gurile lor parca nu au nici un stavilar, ci totul este spre slava lui Dumnezeu care merită toată gloria şi slava.

Dacă ai ocazia să treci prin partea de sud a oraşului fă-ţi timp şi oreşte-te pentru un timp de închinare ,într-un mod deosebit împreună cu fraţi din Biserica “BETEL” nu vei regreta.

Să ne aducem aminte de slujitori din aceasta Biserica,   si împreună cu întreaga comunitate de romȃni din zona Sacramento să îi purtăm în rugăciune, ca Evanghelia să fie răspîndită, grăbind în felul acesta venire Domnului şi Mîntuitorului nostru Isus Hristos.

 

*** Harul si pacea sa va fie inmultite prin cunoasterea lui Dumnezeu si a Domnului nostru Isus Hristos! (2Pet.1:2).

*Fiţi binecuvîntaţi de Domnul!

 

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s