PRIN EL VOM ÎNVINGE

PRIN EL VOM ÎNVINGE

05 OCTOMBRIE 2013  By David (duţu) Miclea

*Promisiunea zilei: Domnul S-a uitat la el si a zis: “Du-te cu puterea aceasta pe care o ai si izbaveste pe Israel din mana lui Madian; oare nu te trimit Eu?” (Judc.6:14).

Suntem de multe ori cuprinşi de ingrijorare cînd vedem luptele care ne aşteaptă, valurile mari prin care va trebui să trecem, stăm ca şi Ghedeon de altădată descurajaţi, ascunşi, cu întrebări de felul acesta:”De ce mi se întîmplă chiar mie? Cu ce am greşit de trebuie să trec prin asemenea situaţii, e pedeapsa lui Dumnezeu?

Poate nu e nici una nici alta, ci e doar drumul prin care trebuie să trecem uneori, dar dacă privim la El , El poate să transforme descurajarea noastră în biruinţă, într-un adevărat act de vitejie. 

Prezenţa Lui ne va aduce, înviorare, încurajare deplină, şi vocea Lui ne va face să pornim la drum cu puterea pe care o avem. Numai cînd vom ajunge în faţa vrăşmaşilor ne vom da seama  ce lucrări măreţe face Dumnezeu prin noi, vom rămîna uimiţi de isprăvile Lui minunate. Dar pentru aceasta trebuie ca să pornim la drum.

Întrebarea pe care Dumnezeu a folosit-o în dreptul lui Ghedeon, e o întrebare şi în dreptul tău, dacă pui la îndoială trimiterea Lui:’Oare nu te trimit Eu?”. Suntem gata să spunem cu toată încredinţarea:”Da, Doamne, Tu mai trimis, merg cu puterea ce o am, ştiind că Tu îmi măreşti puterea dacă va fi nevoie, la porunca Ta mă scol , chiar acuma şi plec, căci sunt încredinţat că voi avea biruinţă prin Tine, după promisiunea Ta.

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s