OCTOMBRIE “ LUNA APRECIERII SLUJITORILOR BISERICII”(5)

OCTOMBRIE “ LUNA APRECIERII SLUJITORILOR BISERICII”(5)

05 OCTOMBRIE 2013    By David(duţu) Miclea

DIN SERIA RUGACIUNI PENTRU SLUJITORI:

RUGĂCIUNE PENTRU  SLUJITORII  BISERICI “MARANATHA” SACRAMENTO

*Versetul de luat aminte pentru întreaga lună Octombrie:   Ascultati de mai marii vostri si fiti-le supusi, caci ei privegheaza asupra sufletelor voastre, ca unii care au sa dea socoteala de ele; pentru ca sa poata face lucrul acesta cu bucurie, nu suspinand, caci asa ceva nu v-ar fi de niciun folos. (Evr.13:17).

 

-Astăzi rugăciunea noastră se îndreaptă înspre Dumnezeu, cu un alt grup de slujitori , deosebiţi: Slujitori din Biserica Maranatha, slujitori care luptă pentru aceiaşi cauză: Evanghelia în tot orasul Sacramento.

-Slujitori bisericii Maranatha în parcusul anilor au dat dovadă de un înalt standard moral/creştinesc  pentru care merită apreciaţi.

– Slujitori din fiecare departament al bisericii, trăiesc şi slujesc cu dăruire ca pentru Domnul.

-Aducem cu aceasta ocazie o apreciere deosebita si fratelui  Pastor: Moise Gaode care , prin înţelepciunea adunată în şcoli, şi prin înţelepciunea dăruita de Sus, rosteşte predici de înaltă calitate spirituală (trebuie să remarc aici, în ultima vreme predicile fratelui, sunt îndreptate înspre viaţa creştinului în biserică şi în societate, atăcînd păcatul aşa cum e normal într-o predica,  descoperind căile ieşiri de sub păcat,  prin jertfa Supremă a scumpului nostru Mîntuitor Hristos Domnul).

-E o plăcere să asculţi cîntările aduse spre slava Domnului, cîntări, care de o bună bucată de vreme s-au schimbat în mod radical în felul de expunere a cîntări, şi în alegerea lor specifica pentru fiecare slujbă religioasă.

-Este de apreciat zîmbetul primitor al fraţilor la intrarea în biserică, ce să mai spun, mai mult decît că apreciem daruirea plină de sacrificu a tuturor  slujitorilor acestei biserici, slujire care se vede aşa de bine chiar prin intermediul transmisilor în direct a slujbelor religioase, ca Evanghelia să ajungă pînă la marginile pamantului.

 

Un verst pentru toţi slujitori: Temeti-va numai de Domnul si slujiti-I cu credinciosie din toata inima voastra; caci vedeti ce putere desfasura El printre voi. (1Sam.12:24).

 

Aprecieri şi Domnul să vă poarte în Harul Sau.

***Ca şi comunitate romȃnă, locuitori in acest frumos oraş Sacramento, fraţi baptişti ori penticostali avem datoria sfîntă să ne rugăm alături de fraţi şi surorile din Biserica Maranatha, pentru slujitori acestei Bisericii.

Domnul să fie slăvit~

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s