OCTOMBRIE “ LUNA APRECIERII SLUJITORILOR BISERICII” (4)

OCTOMBRIE “ LUNA APRECIERII SLUJITORILOR BISERICII”(4)

04 OCTOMBRIE 2013    By David(duţu) Miclea

DIN SERIA RUGACIUNI PENTRU SLUJITORI:

RUGĂCIUNE PENTRU  SLUJITORII  BISERICI “EMANUEL” SACRAMENTO

*Versetul de luat aminte pentru întreaga lună Octombrie:   Ascultati de mai marii vostri si fiti-le supusi, caci ei privegheaza asupra sufletelor voastre, ca unii care au sa dea socoteala de ele; pentru ca sa poata face lucrul acesta cu bucurie, nu suspinand, caci asa ceva nu v-ar fi de niciun folos. (Evr.13:17).

*Biserica Penticostala Emanuel din Sacramento, este o biserica cunoscuta in aria Sacramento pentru cateva motive:

-datorita locatiei, aproape de unul dintre cele mai mari şosele care străbat California(I-80),

-datorita numărului frumos de fraţi romani ce se aduna in ceea mai moderna şi noua cladire de biserica,proprietate fraţilor,

-Datorita conduceri biserici, reprezentata prin cel mai tanar păstor romȃn din zona Sacramento, cunoscut, afara de zona orasului ca cel mai tînar păstor care a avut curajul , împreuna cu biserica pe care o păstoreşte sa fie gazda intr-un an, a lucrarilor Convenţiei Fraţilor Penticostali din SUA si Canada.

-Datorita felului de închinare, în care Duhul Sfînt îsi are libertatea deplină în biserica.

-Datorita mulţimi mare de tineri, care participă şi înfrumuseţeaza servicile din biserica.

-Datorită bunei organizări în care slujirea sfăntă e la ea acasă; pacea şi iubirea frătească, respectul unu faţă de altul, înţelegerea rolului şi locului în adunare a fiecărui membru aparţinător, o ridica pe treapta unei Biserici care să aibă înfluenţa începînd cu cei din jur, apoi cei din oraş, şi de ce nu o influenţă în lume, influenţă care a ajuns pînă în îndepărtata “INDIA”

-Datorită felului în care Evanghelia se transmite de la amvonul bisericii în lumea întreaga, de slujitori umili şi predaţi pentru lucrarea Domnului,

-Datorită cîntărilor a căror mesaj este transmis prin cîntăreţi cunoscuţi foarte bine prin trăirea şi vocea frumoasă pe care ştiu să şi-o controleze.

-Datorită formaţilor, care aduc spre slava Domnului, o slujire sfîntă şi plină de dăruire.

-Datorită fraţilor şi surorilor pe umărul cărora apasă ani mulţi, dar care sub greutatea lor nu lipsesc de la programul de rugaciune din fiecare Marti, rugîndu-se pentru Biserica , slujitori, fraţi şi surori, pentru cei ce trec prin situaţi dificile pentru o vreme.

***Ar fi multe de spus, dar ce e mai frumos , în Biserica Emanuel se împlinesc cuvintele scripturi ,le adaptez la situaţia bisericii, unde spune: Biserica se bucura de pace in toata “zona Sacramento” , se intarea sufleteste si umbla in frica Domnului; si, cu ajutorul Duhului Sfant, se inmultea. (Fapt.9:31)

Trebuie să fim recunoscători înaintea Domnului, pentru păstorul Bisericii  ALIN BOB prin care Dumnezeu, şi-a dus lucrarea la o aşa stare inaltă,recunoscători pentru toţi fraţi pastori, prezbiteri, diaconi ai biserici prin care Dumnezeu îşi continuă lucrarea Lui, recunoscători pentru toţi slujitori biserici, chiar dacă poziţia lor nu este una de frunte, dar munca lor se vede chiar de la intrarea in parcarea larga şi încăpătoare a bisericii, fără a lor muncă am avea de suferit.

Pentru toţi slujitori un verset de urmat: Cauta sa te infatisezi inaintea lui Dumnezeu ca un om incercat, ca un lucrator care n-are de ce sa-i fie rusine si care imparte drept Cuvantul adevarului. (2Tim.2:15).

Ca şi fraţi creştini  locuitori in acest oras sa ne unim cu fraţi din biserica Biserica “EMANUEL” în datoria sfîntă de a purta pe toţi slujitori, şi familile lor în rugăciune înaintea Domnului.

Domnul să fie slavit în veci!

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s