DOMNUL,SCĂPAREA CELUI ASUPRIT

DOMNUL,SCĂPAREA CELUI ASUPRIT

22    SEPTEMBRIE 2013   By David(duţu) Miclea

Promisiunea zilei:    Domnul este scaparea celui asuprit, scapare la vreme de necaz. Cei ce cunosc Numele Tau se incred in Tine, caci Tu nu parasesti pe cei ce Te cauta, Doamne! (Ps.9: 9-10).

S-a terminat de mult , chiar prin lege vremea robiei, oameni au suflat uşuraţi mai liberi, dar nu după multă vreme, au realizat că de  fapt sunt tot robi, robi a lucrului de care este stăpînit.

Beţivul cînd s-a trezit din ameţeala alcoolului, a privit punga, a vazut-o goală, a privit aşternutul unde a dormit, era prea umed, şanţul care l-a folosit ca pat pentru o noapte, şi prea tare piatra ce o luase ca şi perna unde să îşi aşeze capul,   atunci a facut ochi mari şi a realizat, beţia îl ţine rob.

Omul avar după bani , cînd realizează că bank e ca un ciur spart , iar munca de o viaţă se prelinge ca apa prin găurile ciurului,  trudit de o viaţă plină de muncă, fără concediu, distracţie, prietenie, a facut marea realizare a vieţii, am ajuns bătrîn, fără bani, fără sănătate, fără prieteni şi făra concediu; era însă prea tîrziu.

Ce bin ear fi dacă oameni ar realize din timp, ar vedea lucrul de care sunt stăpîniţi, încercînd cu adevărat să devină liberi.

Domnul este scăparea celui asuprit, a celui care este rob, păcatului, a pornirilor rele, El este scăparea în vremea necazului, numai un strigăt după ajutor, şi El este gata să-Îl ofere, aducînd izbăvirea.

Daca chiar vreo fiinţă omenească încearcă să te asuprească, Dumnezeu pentru cei care se încred în El, pentru cei cel caută este un loc de scăpare, şi o izbăvire puternică.

*Fi binecuvîntat de Domnul!

~Sacramento Evanghelic~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s